További dicséretek tárháza

 

A Krisztus Szeretete Egyház *

vasárnap délelőtti dicséretei

a budapesti konferencia-központjukból

(audió-verzió)

 

(szó szerint)

több ezer darabos válogatás

(folyamatosan frissül)

 

https://www.ksze.org/ftp/Vasarnapi_dicseretek/

 

(E fenti legutóbbi hanganyagokkal kapcsolatban tudni kell, hogy csak letölthetőek (tömörített formátumban), melyek kicsomagolásához WinRar program szükségeltetik, mely sok lehetőség közül letölthető pl. az alábbin:

 

https://www.szoftverbazis.hu/szoftver/winrar_v4.01_32_64__magyar_.html

 

- de tudd, hogy ez a program shareware program, tehát, pl. idő-, vagy más jellegű korlátozással rendelkezhet (magyarul, ha lejár az időkorlát, akkor uninstalláld le, s tölts le egy másik verzióját). A program letöltése, és telepítése után nem kell mást tenned, mint csak kiválasztanod az adott letöltött tömörített fájl-t, rákattintanod jobb egérrel, majd kiválasztani a "Kibontás ide" sort.)

 

További Krisztus Szeretete Egyház-as

dicsőítő, és evangélizációs zenei anyagok

(audió-változat, Youtube-videóba szerkesztve)

/folyamatosan frissül/

 

https://www.mennyeihir.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=6

 

* :

A Krisztus Szeretete Egyházról tudni kell, hogy jelenleg ma Magyarországon, és a környező országok magyarok lakta területein (a Hit Gyülekezete mellett) az egyik leggyorsabban növekvő teljes evangéliumi pünkösdi karizmatikus Egyház - jelen időben országhatárainkon belül és kívül közel ezer gyülekezettel rendelkeznek.

 

Erőteljes náluk a tanítás, a gyógyítás és az evangélizálás szolgálata.

 

A Hit Gyülekezetének "Vidám vasárnap" című műsora mellett, amíg a Hálózat TV működött, az ő közöségüknek volt még heti rendszerességgel hosszú évekig országos lefedettségű televíziós műsoruk (de bizonyos időszakonként más csatornákon is jelen voltak).

 

A fenti közösségről bővebbet

az alábbi linken tudhatsz meg:

 

https://ksze.org