Köszönet...

 

...az elmúlt néhány hónap látogatottsági mérlege, statisztikája alapján (mely kb. három hónapot, azaz, körülbelül egy évszaknyi időt ölel fel /nagyjából 2014. Február közepétől-végétől 2014. Május közepéig/).

 

Ezúton szeretném megköszönni megtisztelő bizalmatokat, és figyelmeteket, mellyel meglátogattatok az ez év Februárjának a végén elindult weboldalamon, itt a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu/ -n.

 

Ezúton is szeretném számotokra megköszönni a márciusi közel 200 webcímről való közel 500 bejelentkezést, illetve az áprilisi szintén közel 250 címről való több mint 500 érdeklődést a honlapom iránt, annak ellenére, hogy a Facebook-on akkoriban még csak kb. 60 ismerősöm volt - tehát, köszönöm az ajánlásokat, azaz, úgymond a lap reklámozását is az ismerőseitek körében, mert e nélkül ilyen rövid idő alatt ez nem sikerülhetett volna.

 

A májusi adatok még ettől is döbbenetesebbek, mivel e fél hónap alatt nagyjából beérte az előző teljes havi adatokat - ezen félhavi időszak alatt a lap látogatottsága elérte a közel 450 főt, mely kb. 250 (ráadásul vissza-visszatérő) e címre klikkelő látogató volt.

 

Még egyszer köszönöm mindezeket!

 

Üdvözlettel:

Joe Rus

(2014. Május közepe)

 

Kedves látogatóim!

 

Még egyszer szeretném megköszönni (de most átlépve a weboldal féléves adatait), a weboldalam növekvő látogatottságát - el kell mondanom, hogy most már több hónapban is átlépte a weboldal a több mint 300 webcímről való bejelentkezést (sőt, volt, amikor szinte majdnem elérte a 400 helyről való bejelentkezést is), akár közel 1000 bejelentkezéssel.

 

Ez alatt a fél év alatt a weboldal aloldalainak a száma elérte, majd túl is lépte a 80-as határt - ez idő alatt a weboldalam túlnőtt az Igetanulmányaim közzétételén, amelyre először épült, s egy keresztény linkközponttá vált.

 

Még egyszer megköszönöm megtisztelő figyelmeteket!

 

Testvéri szeretettel:

Joe Rus,

azaz, Rusznyák József,

a Szeretet Hídja Teljes Evangéliumi Keresztény Egyház egyik vzető presbitere

 

(2014. Ősz)

 

K Ö S Z Ö N E T N Y Í L V Á N Í T Á S !

 

E hónapban 1 ÉVES a weboldalam, a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu/

 

...weboldalam, mely a 2014-es télvégi indulásakor még csak az Igetanulmányaimra épült, s egy oldalból állt, mára egy közel 100 aloldalból álló keresztény linkcentrummá fejlődött - ez úton is köszönöm annak havi 250-300-350 látogatónak a figyelmét, akik megtiszteltek a figyelmükkel.

 

Üdvözlettel:

Joe Rus,

azaz, Rusznyák József

 

(2015. Február)

 

KÖSZÖNET a februárban egyéves születésnapját ünneplő weboldalamnak a februári eddigi rekordszámú bejelentkezését - ebben a hónapban több mint 400 webcímről jelentkeztek be több mint ezerszer.

 

Továbbra is szeretettel várok mindenkit a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu -n.

 

Üdvözlettel:

Rusznyák József

 

(2015. Február)

 

Újra egy NAGY KÖSZÖNET a már több mint 1 éves weboldalam, a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu

 

újabb rekordszámú látogatottságával kapcsolatban, mely már fél hónap alatt elérte az ünnepi hónap egyhavi látogatottsági szintjét, sőt, túl is szárnyalta azt, adott (több mint 400) webcímről való bejelentkezés tekintetében, a webszolgáltató statisztikai adatai szerint.

 

Továbbra is szeretettel várok mindenkit a folyamatosan frissülő weboldalamon, a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu -n.

 

Üdvözlettel:

Rusznyák József

 

(2015. Március)

 

RENDKÍVÜLI KÖSZÖNET a rendkívüli látogatottsági adatokért, mely ebben a hónapban (2015. Március) elérte az eddigi legnagyobb havi látogatottsági rekordot, a webszolgáltató statisztikai adatai szerint – ezen adatok szerint több mint 500 webcímről jelentkeztek/jelentkeztetek be több mint ezerszer a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu –ra,

 

ahová a továbbiakban is szeretettel várlak benneteket, folyamatosan frissülő tartalommal.

 

Üdvözlettel:

Rusznyák József

 

(2015. Március vége)

 

Ez év (2015) Augusztusában másfél éves születésnapját ünnepli a weboldalam, a

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu 

 

– ezúton szeretném megköszönni a lap kitartó, és egyben egyre növekvő látogatottságát; az előző havi (2015. Július) statisztikai adatok szerint közel 700  IP-címről történt bejelentkezés, közel 1500-szor – mégegyszer köszönöm!

 

Köszönettel:

Rusznyák József

 

(2015. Augusztus eleje)

 

Köszönöm a 2015. októberi igencsak kiemelt weboldal-látogatottsági adatokat, mely minden eddigi havi statisztikát túlhaladtak – az elmúlt hónapban ugyanis közel 900 helyről, webcímről tiszteltek meg engem, hogy felkerestétek weboldalamat,

 

a https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu–t,

 

közel 2000-es bejelentkezéssel.

 

Az adott hónapban a legtöbben a ma nagyon is aktuális aloldalt kerestétek fel, mely a következő:

 

https://joe-rus-igetanulmanyai.webnode.hu/izraelbaratok-oldala-uj-/

 

mely >>> a vigyázás oldala <<< (emlékezve a 2001. Szeptember 11.-ei eseményekre; annak ellenére, hogy az aznapi események az Amerikai Egyesült Államokban történtek - s megemlékezve az azóta Európában is megtörtént hasonló történésekről).

 

Mégegyszer köszönöm!

 

Rusznyák József

 

(2015. November)

 

Köszönöm, hogy 2018. áprilisában újra átléptünk egy nagyobb látogatottsági lélektani határt, a hónapvégi több mint 10.000X-es bejelentkezési számmal!

 

Nagyon-nagyon köszönöm látogatásotokat, hisz ezen weboldal nektek készült, és értetek bővül folyamatosan - illetve nagy-nagy szeretettel köszöntöm az új látogatókat!

 

Köszönettel:

 

Rusznyák József

 

(2018. Május)